TICKETS VANAF 12/10/20 -> 7.30u.*

* De tickets worden in volgorde van aanvraag behandeld, gezien corona worden er geen tickets fysiek afgeleverd, aan de ingang naam van wie reserveerde zeggen is voldoende! 

* Bestelde tickets/gereserveerde plaatsen worden in geen geval terugbetaald tenzij u annuleert op info@sloef.be voor 1 nov.!

* Mocht er veel vraag zijn naar tickets, organiseren we een 2de voorstelling op 7/11/20 om 16.00u.!


Hoe bestellen? DE TE NEMEN STAPPEN!

1.Klik HIERONDER APART op 'toevoegen aan winkelwagen bij 'RESERVATIE KINDEREN' en/of 'RESERVATIE VOLWASSENEN'.

2.Kies het gewenste aantal plaatsen om te reserveren, apart voor kinderen en/of vervolgens volwassenen (kinderen zitten samen vooraan, volwassenen en eventueel kinderen +12 in bubbels per 2, mondmasker aan!).

3.Vul adresgegevens enz. in (je hoeft niet te letten op afleveradres wegens corona).

4.Op dit rekeningnummer dien je binnen de 5 dagen over te schrijven, zoniet vervalt je reservatie!

5.Overzicht bestelling > aanvinken akkoord en klikken op 'bevestigen'.

 

-> Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail met een overzicht!

 

N.B.: Om ons coronaproof zaalplan samen te stellen, worden de tickets in groepen toegekend.Kan je geen tickets meer reserveren omdat we eerst ons zaalplan aanvullen, wacht dan even en probeer even later nogmaals, we vullen het nog beschikbaar aantal tickets aan en... desnoods organiseren we een bijkomende voorstelling om 16.00u...


RESERVATIE KINDEREN

6,00 €

  • Beschikbaar

RESERVATIE VOLWASSENEN

8,00 €

  • Uitverkocht

CORONAPROOF - > DEUREN OPEN OM 13.30u.. Aan de ingang van de zaal ' De Floereminne' is het voldoende om de naam van degene die plaatsen reserveerde te zeggen, waarna U na het ontsmetten van de handen, de gereserveerde plaatsen kan innemen. Kinderen nemen vooraan aaneensluitend plaats, volwassenen en eventueel ook kinderen vanaf 12j. MET MONDMASKER AAN TIJDENS DE HELE VOORSTELLING nemen achteraan plaats in bubbels van 2 zitplaatsen met 1 zetel tussen. Er worden geen drankjes of chips e.d. verkocht. Iedereen blijft zoveel mogelijk op zijn plaats, enkel om naar toilet te gaan wordt een uitzondering voorzien. Samen zorgen we er op die manier voor dat de voorstelling veilig voor iedereen kan verlopen. De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten zonder pauze.