Reizend Poppentheater Sloef, mede-sponsor van de Nacht van de Jeugdbeweging van Chiro Maeva Aalst, verloot nog 3 toegangsbandjes voor dit event op 19 oktober 2018, ook is er apart terug een gratis poppentheatervoorstelling te winnen voor de Jeugdbeweging waartoe je behoort! 3 Gelukzakken winnen dus een toegangsbandje, 1 gelukzak wint een gratis voorstelling voor zijn of haar groep! Chiro Atrejoe won ooit zo'n voorstelling! 

De wedstrijd loopt tot woensdagavond 17/10/2018 om 22.00u. Dan worden de winnaars bekendgemaakt via deze website en de Facebookpagina! 

Wil je kans maken, vul dan voor 17/10/2018 om 18.00u. onderstaand formulier in en stuur door! De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd via email!


Uitlslag wedstrijd 'win 1 van de 3 bandjes van de Nacht van de Jeugdbeweging' en 1 gratis poppentheatervoorstelling voor de jeugdbeweging waartoe je behoort!

De onschuldige onlinehand bepaalde dat de bandjes gaan naar... Marianne De Groote van Chiro Hermeline, Ymke Chinitor van Scouts Sint-Goedele en Fia Staes van Chiro Atrejoe!

De gratis poppentheatervoorstelling voor de jeugdbeweging waartoe je behoort gaat naar....Jordi Bosch van KSA Sint-Jozef!

De winnaars worden persoonlijk verwittigd! NOGMAALS PROFICIAT!

 

Over de wedstrijduitslag vindt geen communicatie plaats.