SPEELKALENDER & NOG VRIJE SPEELDATA

Enkel reisvoorstellingen op woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag en in vakanties na afspraak!

LEGENDE VAN DE SPEELKALENDER

   = NOG VRIJ, NOG MOGELIJK TE BOEKEN
   = NIET VRIJ, NIET MOGELIJK TE BOEKEN 
   = OPTIE OP DEZE DATUM, NOG NIET DEFINITIEF
   = GEBOEKTE VOORSTELLING (OPENBAAR)
   = GEBOEKTE VOORSTELLING ( PRIVE)
   = FEESTDAGEN

NAVIGATIE VAN DE SPEELKALENDER

Rol de Google-speelkalender hierboven uit of gebruik de navigatiepijlen op de speelkalender om te kijken of je vooropgestelde speeldag nog vrij is om te boeken of te kijken of er een openbare voorstelling is.

 

 


REISVOORSTELLINGEN

Reisvoorstellingen kunnen voortaan doorgaan op alle dagen van de schoolweek, op zaterdag & zondag tijdens het weekend, eveneens op de in de bovenstaande kalender aangeduide dagen 'nog vrij' in schoolvakanties na afspraak.

BOEKINGEN 

Aarzel niet om vrijblijvend te informeren of je vooropgestelde dag nog vrij is via info@sloef.be of en vraag meteen een gratis offerte aan! Je krijgt die dan zo vlug mogelijk per mail toegestuurd.

FORMULES

Er zijn verschillende formules mogelijk, gaande van 1 gewone voorstellng(kort/lang) tot meerdere voorstellingen per dag op dezelfde speellocatie(in dat geval korting uitkoopsom!), ook aparte korte voorstellingen voor de allerkleinsten mogelijk(of in combinatie met een lange voorstelling voor een andere leeftijdsgroep!), zelfde thema als de lange voorstellingen!

OPTIES

Je kan voor een tijdje een optie nemen op een speeldatum, dan wel laten weten of de voorstelling effectief zou doorgaan of niet, de datum kan anders aan een andere organisator toegewezen worden, dat zal je vast begrijpen!

CONTRACT & INFO VOORSTELLING

Definitief boeken gebeurt per contract, geef gewoon een emailseintje dat de voorstelling mag doorgaan op die bepaalde dag en je krijgt per email een contract toegestuurd, gewoon een ingevuld en gehandtekend exemplaar terugbezorgen binnen de 10 dagen en de boeking is definitief.  Je krijgt ook een mini-affiche en de korte inhoud van de voorstelling, desgewenst op eenvoudige vraag ook bijkomende afbeeldingen of foto's om reclame te maken.